Domene po znižanih cenah

Kaj so domene? To so spletni naslovi, ki so berljivi nam ljudem. Na primer google.si, to je že primer ene. Te so v takšni obliki zato, ker si jih je lažje zapomniti in v brskalnikih lahko že takoj ugotovimo ali je spletna stran tista ki jo iščemo ali ne. Domene imajo povezavo z IP naslovi, zato je domeno tudi potrebno registrirati. To lahko storite pri raznih ponudnikih internetnih storitev, lahko pa to za vas naredi tudi podjetje, ki se ukvarja z gostovanjem. Domeno je potrebno dodati v posebno tabelo katera potem dobi tudi svoj IP naslov. Za dober primer lahko uporabimo domeno google.si.

domeneV poljuben brskalnik, kjer so URL naslovi, lahko vpišemo http://www.google.si in odprlo nam bo slovensko google stran. Lahko pa tudi namesto domene napišemo samo http://193.189.184.247/, to nam bo tudi odprlo isto stran.

Domene so torej uporabne bolj za nas ljudi, kateri si določeno besedo lažje zapomnimo. Recimo lažje si boste zapomnili google.si kot pa tisti nabor številk oziroma IP. Da pa imamo neko domeno, pa jo je potrebno registrirati. Kje se domene registrirajo smo že povedali, izbirate pa lahko med različnimi višjimi domenami kot so .com, .si, .net, .eu… Kaj izberete niti ni tako hudo pomembno za navadno spletno stran, na začetku interneta so bile .com domene namenjene komercialnim stranem, .org organizacijam, .net omrežjem iz katerih bi bile povezave na druge strani itd… Sedaj pa ima že vsaka država svojo višjo domeno. Obstajajo tudi druge zanimive višje domene kot so .coffee, .bar, in podobno…

Ko razmišljamo o tem kakšno spletno stran bi imeli, lahko razmislimo tudi o sami domeni spletne strani. Dobro je če je domena ista ali pa podobna naslovu spletne strani, lahko pa je tudi čisto nekaj drugega, vendar to ne pomaga pri kredibilnosti. Pomislimo lahko tudi to, katere višje domene so nam na voljo in bi bile primerne za našo spletno stran.

Zakaj izbrati gostovanje Neo-Serv?

Načrtujete da bi imeli kakšno spletno stran, ali pa spletno trgovino in zagotovo boste zaradi tega potrebovali tudi gostovanje Neo-serv. Sedaj je že kar ogromno ponudnikov, ki tekmujejo med sabo kdo bo pridobil stranko in nižajo cene, ustvarjajo “bolj privlačne” pakete in ponudbe, vse da bi privabili stranke. Vendar če so ti paketi najcenejši potem podjetje od tega nima ravno nekega profita da bi poskrbelo za svoje strežnike. Najcenejše gostovanje Neo-serv pa je kljub temu še vedno kvalitetno.

Eno boljših podjetij, ki se ukvarja z gostovanjem pa je Neo-serv. Zakaj izbrati gostovanje Neo-serv pa boste izvedeli sedaj.

gostovanje neo serv

Oni že imajo svoj podatkovni center, ki je narejen tako kot morajo podatkovni centri biti. Gostovanje Neo-serv je dobro, ker je neprekinjeno in da ni enkrat naša spletna stran dosegljiva drugič pa ne, ker so serverji “crknili” zaradi česarkoli… Sam podatkovni center je postavljen na skrivni lokaciji in je tudi zavarovan, vsak vstop in izstop pa se tudi zabeleži. Gostovanje Neo-serv bo za vaše spletne strani tudi varno v primeru izpada elektrike ali odpovedi katerega izmed internetnih ponudnikov, saj je njihov sistem redundanten na te težave. Kaj to pomeni redundanten? To pomeni da je za vsak sistem poskrbljeno, če eden odpove, se vključi drugi, ki poskrbi da zadeva deluje kot mora.

Dobro gostovanje Neo-serv pa ne leži samo v tehnologiji, vendar tudi v podpori. Če naletite na kakšne težave lahko kontaktirate osebje, ki vam bo vedno na razpolago in vam bo pomagalo rešiti problem ali probleme, ki jih boste imeli.

Da je gostovanje Neo-serv zares dobro, pa lahko tudi sami preverite na njihovi strani in se na lastne oči prepričate, zakaj je gostovanje Neo-serv boljše kot drugje. V dokaz za njihovo kvalitetno podporo so vam tudi komentarji njihovih strank, ki so zadovoljni s tem kar jim neo-serv ponuja.

 

Prednosti nakupa na javni dražbi

Vsaka stvar ima svoje prednoti in pomanjkljivosti in predvsem na podlagi prednosti, se bomo odločili, ali smo za ali ne. Seveda so pa pomembne tudi pomanjkljivosti, katere bodo vplivale potem na našo odločitev. Ne glede na tomo kateri stvari se pogovarjamo, pa bomo vedno težili k temu, da je več prednosti. In, če se pogovarjamo o dražbah, se bomo verjetno vsi strinjali, da so tu predvsem prednosti in slabosti skoraj da ni. Da gre za enkratno priložnost, katero lahko izkoristimo ali pa ne. Po želji.

dražbe

Ne glede na to ali govorimo o dražbe123 ali o drugih dražbah so prednosti teh očitne in vidne. Namreč, vsi vemo, kako dražbe potekajo in vsi vemo, kako lahko močno vplivajo na naše finančno stanje. Seveda pozitivno oziroma, privarčujemo.

In prednosti dražbe so zagotovo ključne, saj lahko kupec ali ponudnik določene vsote denarja za določen predmet, pridobi ta predmet zelo ugodno in enostavno. Pogoji so zelo enostavni in brez kakršnihkoli obveznosti, razen če na dražbi zmagamo. Takrat se vežemo, da bomo predmet kupili ali pa se nam ne vrne vložena vsota oziroma procent od izklicne cene. Pošteno, seveda.

Ker se ljudje vedno oslanjamo najbolj na prednosti, ne pozabljamo pa slabosti, se spomnimo tudi teh. Ko pa se gre za nekaj, kar skoraj nima slabosti oziroma jih nima, dokler upoštevamo vsa pravila, pa ni razloga, da se ne odločimo za udeležbo. Tako je tudi z dražbo. Prednosti te so zagotovljene in ni bojazni, da bi se kjerkoli zalomilo, če upoštevamo vse predpise.

Prednosti dražbe so tudi enostavno sodelovanje, enostavnost udeležbe in višanja cene. Predvsem pa enostavno pridobivanje določenega izdelka po odlični ceni. In, česa več bi si lahko želeli? Ko pa smo dosegli želeno tako hitro in enostavno. Pri tem nismo izgubili ničesar, ne časa za iskanje tega predmeta, ne energije, živcev in predvsem, ne tolikšne zahtevane vsote.

Praznovanje rojstnega dne v otroškem centru

Rojstni dnevi so dogodki, katerim je nemogoče ubežati. Če v kratkem praznujete svoj rojstni dan, to še ni tak problem, saj lahko nase brez problemov pozabite. Praznovanje rojstnega dne vašega otroka pa je nekaj, česar ni dobro kar preskočiti. Za otroke, je to tak poseben dogodek, kamor povabijo svoje prijatelje, sošolce in sošolke. Najboljše praznovanje rojstnega dne je za otroke zelo pomembno, saj tisto praznovanje, ki bo najboljše, si ga bodo otroci zapomnili, slavljenec pa lahko med sošolci in sošolkami postane bolj popularen.

praznovanje rojstnega dneNajboljše praznovanje rojstnega dne je lahko takšno kjer se lahko vsi otroci z nečem zaposlijo, pa naj bo to risanje, skakanje po trampolinu, plesanje, gledanje predstave, ipd… Najboljše praznovanje mora otroke tudi zapolniti, se pravi hrana in pijača. Odlični so razni slani prigrizki, ali pa zdravi mini sendviči, ki so narejeni iz francoskih baget, malce salame, sira in zelenjave. Praznovanje rojstnega dne pa ne gre brez torte in svečk.

Vrst tort je ogromno. Od čokoladnih, ledenih, sadnih… Lahko so narejene tudi v različnih oblikah, kot je recimo knjiga, luna, sonce, avto, pujsek… Praznovanje rojstnega dne pa tudi ne gre brez svečk na torti. Glede na to, da so otroci še mladi, lahko uporabimo po eno svečko za vsako leto, lahko pa tudi tako svečo katera je v bistvu kar številka. Sveče so lahko tudi bolj posebne. Nekatere so takšne katere ni možno upihniti, saj se potem takoj prižgejo nazaj

Praznovanje rojstnega dne lahko poteka doma ali pa v kakšnem namenskem prostoru. Eden izmed teh namenskih prostorov je otroški center v BTC-ju kjer je praznovanje rojstnega dne vodeno iz strani animatorjev, ki poskrbijo da so otroci zaposleni. Tam je poleg zabave in programa poskrbljeno tudi za prigrizke, torto in še marsikaj. Na voljo je tudi več različnih programov med katerimi lahko izbirate.

Najboljše peči na pelete

Danes je ogrevanje na pelete najcenejši način ogrevanja prostora. Do sedaj se je zelo veliko podjetij odločilo, da zamenja peči na kurilo olje z pečmi na pelete in s tem prihrani zelo veliko denarja namreč kurilno olje je precej dražje od peletov. Če imate doma v kleti zelo malo prostora se ne bojte saj peči na pelete ne zavzamejo veliko prostora. Če potrebujete oz. si želite kupiti peč na pelete potem vam priporočam, da obiščete spletno stran www.pecinapelete.com na kateri je bila samo za vas narejena cenovno ugodna ponudba peči na pelete.Peči na pelete

Peletom se drugače reče biomasa, ki je narejena iz odpadlega lesa, žagovine in vode. Odpadlega lesa imamo v Sloveniji zelo veliko zaradi žleda, ki se je zgodil prejšnje leto. Če kupite peči na pelete ne boste prihranili samo pri načinu ogrevanja temveč boste hkrati dobivali še denar od EKO sklada. Če hočete izvedeti koliko denarja dobite od EKO sklada vam priporočam da obiščete zgoraj navedeno spletno stran. kjer si lahko to še bolj natančno preberete. Peči na pelete ni prava stvar za tiste, ki se jim ne da očistiti peči, saj vam strokovnjaki priporočajo da se peči očisti vsake dva dni po uporabi. Če peči na pelete ne boste očistili lahko pride do slabšega ogrevanja, večje porabe peletov ali pa vam enostavno peč dela za nekaj časa potem se pa ugasne. Peči na pelete so narejene tako, da se jih z lahkoto odpre in očisti hkrati morate pa predvsem gledati na kvaliteto peletov, saj nekvalitetni peleti prehitro zgorijo in manj ogrejejo prostor. S tem, ko si kupite peči na pelete ne zmanjšate samo ceno ogrevanja ampak tudi zmanjšate onesnaženost okolja ravno zato vam tudi ljudje, ki uporablja peči na pelete priporočajo, da si čim prej zamenjate peč na kurilno olje z pečjo na pelete.

Konopljini proteini v obliki prahu

Športniki ali pa ljudje z alergijami na določeno hrano morajo jemati nadomestke. Ti nadomestki so lahko v obliki koncentriranih hranil kot so recimo proteinski praški. Proteini si lahko pridobljeni iz različnih snovi. Tako obstajajo konopljini proteini, sojini, mlečni, mesni itd… Ker so si proteini med sabo malce drugačni glede na to iz kje so pridobljeni jih določeni ljudje ne morejo uživati. Recimo vegeterjanci bodo znoreli če jim boste ponudili proteine pridobljene iz mesa. Ljudje z laktozno-intoleranco bodo grdo gledali na proteine iz mlečnih izdelkov. Konopljini proteini pa jim bodo zelo všeč. Ne zato, ker bi bili pridobljeni iz konoplje, vendar ker so naravni, konopljini proteini ne bodo nikomur škodovali.

konopljini proteini

Konopljini proteini se pridobijo tako, da se konoplji pobere semena. Ta semena se potem stisne z veliko silo in se jih razdrobi, pri tem se tudi izloči konopljino olje. Konopljino olje se uporablja za druge stvari, semena pa vsebujejo te hranilne snovi in pa proteine.

Če se sprašujete ali konopljini proteini pridobljeni s stiskanjem semen vsebujejo THC, je odgovor na vaše vprašanje ne. Če boste jedli konopljine proteine, ne boste zadrogirani in nihče vam ne bo težil s kaznijo. Za navadno osebo, ki potrebuje proteinske nadomestke, bi bilo priporočljivo te proteine vzeti dvakrat na dan. Za športnike, ki pa so bolj aktivni, in pokurijo več energije pa morajo vzeti nekaj žlic več, sicer pa je odvisno od tega kakšno vadbo imajo oziroma kakšne aktivnosti izvajajo.

Konopljini proteini poleg samih proteinov, vsebujejo še vse ostale snovi, ki so v samih semenih, namreč, sam prah so dejansko zdrobljena semena, in kar je v semenih je tudi v prahu, seveda brez olja. Če imate probleme z uživanjem proteinov drugačnih izvorov, lahko poizkusite ali vam konopljini proteini bolj ustrezajo, ter tako zadovoljite svoje potrebe po proteinih.

Prijetna nega obraza

Nega obraza je za tiste ki potrebujete čiščenje kože ali pa da imate preveč izsušeno kožo lahko pa greste samo na posvet s kozmetičarko. Nega obraza vam nudi pomlajevanje kože, odpravljanje gubic ter glajenje. Kozmetični salon Esenca vam ponuja odlično nego obraza več pa si lahko preberete na naslednji povezavi http://www.esenca.si/nega-obraza/ Za obraz je potrebna redna in pravilna nega obraza, saj s tem ohranjamo zdrav in mladostni videz naše kože. Naš obraz ni zaščiten z oblačili tako kot drugi deli telesa, zato se nanj odlagajo umazanije ter prah, še posebej če živimo v mestu. Nega obraza kožo očisti ter jo obnovi. Poznamo več vrst nege obraza te pa so: Klasična nega obraza, delna nega obraza, nega aknaste kože, nega starejše kože in nega suhe kože. Pri klasični negi obraza se postopek začne s površinskim čiščenjem vaše kože nato pa se nadaljuje s pilingom, sledi globinsko čiščenj in nanos maske, na zadnje pa se obraz in dekolte še zmasira in nanese primerno kremo.

Nega obraza

Delna nega obraza je nega brez globinskega čiščenja ostalo pa je enako kot pri klasični negi. Nega aknaste kože je primerna za vse ki imajo aknasto in nečisto kožo, tu pa je potrebno še izdatno čiščenje kože. Pri negi starejše kože se uporabljajo preparati ki imajo veliko hranilnih snovi in hladno stiskanih rastlinskih olj. Po negi je potrebno nanesti hranilno kremo. Nega suhe kože je potrebna pri vseh kateri imajo izsušeno ali pa dehidrirano kožo. Na koncu nege je potrebno nanesti hidratanto kremo. Nega obraza nam da odlične rezultati ti pa so boljša odpornost kože, vitalizacija kože, uravnana struktura kože, pomiritev rdečice in iritacij kože, zboljšan relief por, napeta in elastična koža in manj nepravilnih linij ter gubic.

Poglejte si vreme Umag

Polotok Umag je eden tistih krajev Hrvaške kateri so najbolj obiskani in ima pestro zgodovino, zaradi nje pa ima tudi veliko lepih ter zanimivih znamenitosti za katere si je vredno vzeti naše zanimanje ter čas, saj nad njimi ne bomo razočarani. Umag leži na delu Balkanskega polotoka, ta pa leži na polotoku Istra. Da se človek odloči da bo obiskal Umag je potrebno samo da si ogleda vreme Umag za 7 ali pa 14 dni, saj je za vreme Umag značilno da so poletja sončna ter tudi zelo topla. Za Umag je zelo značilno mešanje alpskega in mediteranskega zraka, kar je za osebe katere imajo težave s pljuči ter srcem zelo zdravilno.  Če vas zanima vreme Umag za 3 dni si več preberite na naslednji povezavi www.umag.si/vreme.

Vreme Umag

Značilno je da so dnevi na Umagu zelo znosni, noči pa so zelo prijetne za spanje saj takrat ni soparno. Vreme Umag malokrat preseneti da bi bile temperature nižje od 15°C, še bolj poredko pa ga preseneti sneg. Vreme Umag je pozimi prav tako kot v kakšnih drugih morskih krajih mrzlo, ampak je polotok Umag prav tako priporočljivo obiskati, saj boste tudi takrat videli veliko zanimivih stvari. Raziskave so pokazale da je polotok Umag pozimi tudi zelo obiskan, to pa pomeni da je vreme Umag tudi pozimi vzdržno. Poleti je vreme Umag sončno in brez oblakov na nebu in tudi pozimi je vreme Umag milejše kot ponekod drugje na celini, paziti je potrebno le na burjo saj je takrat lahko mesto kar hladno. Polotok vam ponuja kristalno morje katero je primerno za kopanje od meseca maja pa do oktobra.

Tjaša Kokalj intervju

Tjaša Kokalj je manekenka in voditeljica, zraven tega pa skriva tudi mnoge druge talente. Naziv misica je že zdavnaj prerasla in si izoblikovala kariero v svetu mode in televizijskih zaslonih. Te zanima česa Tjaša Kokalj ne bi pojedla, s katero zgodovinsko osebo bi šla na kavo ali pa kdo je njena stilska inspiracija? Če te zanima več si oglej video intervju za ILOVEFASHION: http://www.ilovefashion.si/tjasa-kokalj-za-ilovefashion-57-vprasanj/.

Tjaša Kokalj Tjaša Kokalj je poleg zgoraj naštetega tudi avtorica knjige, zapravljivka in strastna blogerka. Ker ima natempirano življenje vas verjetno zanima, kateri so njeni najljubši modni kosi, katere izkušnje so jo obogatile in česa ne mara. Izvedeli smo, da je Tjaša Kokalj kot model raje voditeljica, da jo je med pisatelji najbolj zaznamovala Agatha Christie in da ima v prestolnici najraje sončne zahode.

Tjaša Kokalj ima izjemen smisel za modo, s katerim je pritegnila marsikatero moško oko in dotaknila marsikatere ženske. Znana je po tem da je leta 2007 zmagala na Miss Universe in da je bila voditeljica oddaje TOP 4 s Tjašo Kokalj. Je novinarka za spletni portal siol.net, piše revije, dela kot stilistkam in občasno dela kot manekenka. Včasih je zelo nerazumljivo dekle, ki pa si v prihodnosti namerava ustvariti družino. Tjaša Kokalj je tudi zelo velika ljubiteljica in zbirateljica tetovaž.

Kot smo že omenili, smo za vas pripravili 57 odgovorov na vprašanja, ki smo jih postavili Tjaši Kokalj, vprašanja in odgovori pa so objavljeni na spletni strani I love fashion, na kateri boste poleg intervjuja s Tjašo Kokalj našli še veliko zanimivih člankov iz sveta mode. Tjaša Kokalj je z modo na takšen ali drugačen način povezana že vrsto let, kar boste lahko začutili iz odgovorov, ki smo jih za vas zapisali na spletno stran I love fashion. Tjaša je bila odlična sogovornica, ki nam je zaupala tudi nekaj svojih skrivnosti.

 

Smučarska Šola Za Otroke Tudi V Kranjski Gori!

Če tudi sami razmišljate kam odpeljati svojo družino na počitnice, da bodo otroci zadovoljni, je ena boljših destinacij Kranjska Gora. Ker je družin z majhnimi otroci, ki si želijo otroške družbe vse več, si bodo tukaj zagotovo izoblikovali prijateljstva. Apartmaji Kranjska Gora bodo za vaše najmlajše poskrbeli tako, da se bodo lahko zabavali v smučarskem vrtcu. Tukaj se ne bodo le igrali, ampak se bodo ob pomoči inštruktorjev lahko naučili osnov smučanja. Učenje je varno, saj vse poteka ob smučarskem traku, tako da se malčki ne poškodujejo če padejo.

apartmaji kranjska gora

Če pa so vaši otroci že malce večji in si želijo drugačnih aktivnosti, jih lahko odpeljete na drsališče, kjer si je možno izposoditi tudi drsalke. To poteka pri hotelih Kopas in Lev, za resnične dogodivščine pa jih lahko odpeljete še v Eskimsko vas, kjer bodo skupaj z vami doživeli mnogo dogodivščin. Tu se lahko tudi odločite za iglu za vse osebi, kjer bodo za romantično vzdušje skrbele sveče medtem ko boste lahko ležali in uživali v snegu. Grele vas bodo tudi posebne spalne vreče in ovčje kože. Za vse, ki si ob večerih zaželite zabave, pa boste tu lahko odšli na Iglu partije ali iglu avanture ter popili ”eskimčka” v Iglu Baru.

Ker pa so apartmaji Kranjska Gora ne le odlično opremljeni ampak tudi izjemno ugodni, verjamemo da bodo ugajali prav vsem. Apartmaji Kranjska Gora so tudi povsem enostavni za rezervacijo, saj lahko to storite le v nekaj trenutkih kar preko njihove spletne strani. Enostavno izberete datum prihoda, št. nočitev, št. oseb, št. otrok, sob in tip nastanitve. Pri tipu lahko izbirate med zasebno sobo, počitniškim stanovanjem, kampiranjem ali določenim paketom. Nato rezervacijo le še enostavno pošljete in prikazale se vam bodo vse razpoložljive nastanitve, glede na vaše želje. Zraven apartmajev so zapisane še garancije in cene tako da boste lahko izbrali prav takega, ki vam je pisan na kožo.