Apartmaji KrkOtok Krk, je eden največjih hrvaških otokov. Ima zelo raznolik ekosistem ter je tudi eden bolj zelenih otokov. Turistom so na voljo razni apartmaji Krk na samem otoku, na različnih lokacijah. Na spletni strani Apartmaji Krk je na kratko opisana ponudba apartmajev na Krku, na katero lahko gledate bolj kot članek, da dobite idejo, kakšni apartmaji Krk so vam na voljo. Sam otok ima več zanimivih turističnih atrakcij. Ena izmed njih je Jama Biserujka, ni prav dolga, vendar obiskovalci niso razočarani, nahaja se blizu naselja Rudine v katerem so tudi na voljo apartmaji Krk. Ena bolj znanih atrakcij, otoka Krk, je tudi posebna plaža v naselju Soline.

Znana je predvsem po svojem zdravilnem blatu, izkušnja enega povprečnega Slovenca, ki se je namazal s tem blatom govori, da po tem ko je blato spravil s telesa, je še cel teden smrdel po tistem blatu, ne glede na to koliko je drgnil kožo. Zdravilnih učinkov po enem nanosu blata pa ni opazil. Sama plaža pa je peščena, morje pa je tam plitko ter primerno tudi za najmlajše. Seveda so vam tudi v Solinah na voljo Apartmaji Krk.

Če ste malce avanturista ali pa potapljača, si lahko ob obali otoka Krk ogledate grško ladjo ki se je potopila pred približno 45 leti. Za to seveda potrebujete potapljaško opremo, saj je sama ladja na dnu morja ki meri 30 metrov. Potopila je v bližini mesta Šilo, ker so tudi na voljo razni apartmaji Krk. Vsem, ki pa imate bolj radi mir, pa lahko obiščete otoček Košljun, kateri je znan po velikem številu raznolikih rastlinskih vrst, na njem sicer ne boste našli apartmajev, temveč Frančiškanski samostan, v katerem še vedno živijo tamkajšnji menihi. Če vas zanima ta otoček, in bi radi našli kakšen apartma, boste z malo iskanja ugotovili da so v Punatu, mestu ki leži ob obali, zraven tega otočka, na voljo apartmaji Krk.