Ljudje smo radi obveščeni o najnovejših dogajanjih blizu nas pa tudi po svetu. Dandanes se informacije o novostih zelo hitro širijo po svetu, to pa je zasluga medijev, interneta, revij, časopisov, televizije in radia. Če si tudi vi želite želite biti na tekočem z dogajanjem v Sloveniji in po svetu je tukaj za vas časopis Na dlani. Časopis vam je na voljo tako v tiskani obliki kakor tudi na internetu. Na internetu vam je dostopen na spletni strani www.nadlani.si.

Časopis Na dlani vam nudi vse informacije na enem mestu, najboljše pa je to, da si ga lahko preberete v tiskani v obliki ali na njihovi spletni strani. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate najnovejše informacije glede dogajanja po Sloveniji, novice, šport, vremensko napoved, šport, ostale dogodke ter ostale zanimivosti.

časopis Na dlani

V časopisu Na dlani lahko izveste vse aktualne novice iz Dolenjske regije in krajev ter občin kot so Mirna, Trebnje, Mokronog, Šentrupert, Štatenberk, Mirna peč, Šmarješke toplice, Škocjan, Šentjernej pa tudi Sevnica in Novo mesto. V vseh teh občinah se vedno dogaja nekaj zanimivega in novega, vse o tem pa lahko izveste na spletni strani www.nadlani.si.

Če vas zanima tiskana izdaja časopisa Na dlani, vam je tudi ta na voljo na njihovi spletni strani, in sicer si lahko ogledate ne samo trenutno številko časopisa, ampak tudi ostale, če ste kakšno zamudili. Časopis Na dlani izhaja že od decembra leta 2013 in že od takrat je eden najboljših časopisov z zanimivimi in zanesljivimi informacijami. Na njihovi spletni strani vam je na voljo za ogled vremenska napoved, katera vam bo zelo koristna sploh zdaj, v tem zimskem obdobju. Za več informacij ali za ogled aktualnih dogodkov na Dolenjskem, jih lahko obiščete na njihovi spletni strani.