Zaključujete šolanje, boste kmalu slavili okroglo obletnico ali kaj podobnega? Za vse te priložnosti je zadnje čase vse bolj priljubljeno, da date tiskati majice po naročilu, ki so lep spomin na različne dogodke. Omislite si lahko razredno majico s podpisi vseh sošolcev in profesorjev, najboljši prijateljici lahko za rojstni dan podarite majico s pomenljivim napisom itd. Izkoristite tisk majic po ugodnih cenah pri Magmi!

Potiskana majica ni le odlično darilo za rojstni dan ali lep spomin na šolske dni, ampak je lahko veliko več. Narediti jih lahko date za prostovoljce, ki bodo na dogodku vašega podjetja sprejemali goste in na ta način promovirali vaše podjetje, lahko jih izdelate kar tako in jih podarjate kot promocijsko darilo svojim poslovnim partnerjem itd. Razmislite, kaj je tisto, kar bi vas najbolje predstavljalo in to odtisnite na majico – to je lahko logotip, citat, slogan ali zabavna slika.

majice
Majice s potiski so zelo priljubljene tudi zato, ker dajejo občutek pripadnosti. Zakaj pa mislite, da imajo športniki v timskih športih enake majice? Ravno zato, da se počutijo bolj povezane in del neke večje ekipe. Enak princip lahko uberete tudi v vašem podjetju – povabite ljudi za vikend na teambuilding, kjer se boste bolj povezali, za konec pa jim podarite potiskane majice, ki jih bodo vedno spominjale na tiste dni.

Na voljo imate veliko različnih možnosti potiska majic. Odločite se lahko za enobarven ali večbarven tisk, nanje pa se da odtisniti praktično karkoli si zamislite, če le ni predolgo. Manj je več, kar še posebej velja za tisk majic, saj ljudje hitreje in lažje ugotovijo pomen vaših majic, če na njih ni veliko besedila. S strateško izbiro napisov in logotipov za vašo majico si lahko naredite tudi zelo dobro promocijo svojih dejavnosti.