Nedeljsko druženje in obiski pomenijo tudi gore umazane posode in redkokdo se veseli tega opravila. Miele pomivalni stroj ima širok spekter lastnosti, ki bo pomivanje posode spremenil v preprosto, nezahtevno in hitro opravilo. Na voljo imate različne pomivalne stroje z avtomatskim zagonom. Izbirate lahko med prostostoječimi, vgradnimi ali celo skritimi pomivalnimi stroji! Ste naveličani sklanjanja? Tudi to pomivalnemu stroju z avtomatskim zagonom ne predstavlja težave, saj  so vsi pomivalni stroji Miele primerni za vgradnjo na ergonomsko višino. Prav tako so pomivalni stroji z avtomatskim zagonom različnih velikosti, zaradi česar lahko prav vsak najde idealni aparat za pomivanje posode, ki bo več kot zadovoljil njegove potrebe. Standardni pomivalni stroji so klasičnih velikosti, kar pomeni 81 cm višine in 60 cm širine, pomivalni stroji XXL merijo v višino kar 85 cm, širina pa ostaja enaka, torej 60 cm. Posebno ozki stroji so idealni za manjša gospodinjstva in merijo v višino klasičnih 81 cm, široki pa so le 45 cm.

Prednosti, ki jih ni mogoče spregledati

Pomivalni stroj z avtomatskim zagonom ima številne odlične lastnosti, ki uporabniku olajšajo delo. Miele je tako razvil funkcijo namenjeno negi stekla, Perfect GlassCare, ki pripomore k popolnemu sijaju kozarcev. Program QuickPowerWash je kratki program, ki v samo 58 minutah očisti normalno umazano posodo. Pomivalni stroj z avtomatskim zagonom pa lahko s funkcijo AutoStart*, preko aplikacije, samodejno zaženete ob vnaprej določenih urah. Po zaslugi sistema AutoDos in kartušah PowerDisk je pomivalno sredstvo vedno na voljo. AutoDos je prvo avtomatsko doziranje na svetu z integrirano kartušo PowerDisk. Sredstvo za čiščenje se dozira glede na program. PowerDisk zadostuje za približno 20 postopkov pomivanja. Zadostuje enkratna nastavitev, kasneje pa pomivalni stroj z avtomatskim zagonom pomiva s funkcijo AutoStart. BrilliantLight vam zagotavlja popoln pregled za enostavno polnjenje in praznjenje pomivalnega stroja s pomočjo štirih svetlečih diod, ki osvetlijo celotno notranjost. Odlične lastnosti pa se še kar ne končajo! Knock2open pomeni prefinjeno odpiranje pomivalnega stroja, saj se le ta avtomatsko odpre, ko potrkate nanj. Vrata pa se še posebej lahkotno zapirajo s pomočjo ComfortClose načina. Pomivalni stroj z avtomatskim zagonom pa se ponaša tudi z varčnostjo. Pomiva namreč z izključno svežo vodo in v programu Avtomatski, porabi le do 6 litrov vode, v programu ECO pa privarčujete tudi pri električni energiji. Ne le funkcije pomivalnega stroja z avtomatskim zagonom, tudi notranjost vas ne pusti hladne. Pomivalni stroj namreč nudi različne možnosti za vlaganje posode, tako lahko najrazličnejše kose posode in pribora, s pomočjo košar FlexLine, vedno najbolj optimalno namestite. Predal 3D MultiFlex omogoča prefinjeno zlaganje posode, 3D – predal za jedilni pribor pa se prilagodi vsaki situaciji vlaganja.

 

In uporaba? Preprosta!

Uporaba še nikoli ni bila tako preprosta! Vse programe lahko hitro izberete in jih zaženete le s pritiskom na tipko. Nad svojim pomivalnim strojem pa imate lahko s pomočjo WiFiConn@ct popoln pregled. Tako vam nikoli več ne bo zmanjkalo pomivalnega sredstva.

Še več podatkov o pomivalnih strojih z avtomatskim zagonom si lahko preberete na https://www.miele.si/gospodinjski/pomivalni-stroji-1529.htm.