Prestižni pametni telefon LamborghiniPodjetje Lamborghini je  svetovno znano kot podjetje, ki izdeluje pregrešno drage športne avtomobile od leta 1963, ko je bilo ustanovljeno. Logo tega podjetja je bik v zlati barvi, ki se ga zelo dobro vidi na vseh avtomobilih te pregrešno drage avtomobilistične znamke. Nihče pa si ni mislil, da bodo nekega dne ugledali pametni telefon Lamborghini. Pametni telefon Lamborghini je eden izmed redkih prestižnih telefonov, kot so znamke Tag Heuer, Dior, Vertu, Ulysse Nardin, Mobiado ter seveda Lamborghini.

Seveda kot se za znamko Lamborghini spodobi, bo pametni telefon Lamborghini znašal 4 840 evrov v Severni Ameriki. Seveda, pa je pametni telefon Lamborghini tudi zaradi svoje cene zelo sposoben. Inženirji so v model Lamborghini Tauri 88 vgradili procesor Snapdragon 801 s 4-jedri, pomnilnik s 64 gigabajti pomnilnika za podatke ter 3 gigabajte sistemskega pomnilnika. Kakor je pametni telefon Lamborghini kvaliteten po notranjosti, pa je še veliko bolj po zunanjosti. Na sprednji strani ga pokriva velik 5-palčni oziroma 12,7 centimerski visoke ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk. Nad zaslonom pa se nahaja spletna kamera z ločljivostjo 8 megapikslov. Hrbtna stran pa tudi ne razočara, saj nad logotipom Lamborghini najdete LED bliskavico ter digitalni fotoaparat z možnostjo zajema slik pri 20 megapikslih. Telefon je narejen izredno kvalitetno. Ohišje pametnega telefona Lamborghini obdaja usnje ter kovina. Na voljo pa je v petih različnih barvah, to so rdeča, črna, modra, oranžna in rjava barva.

V tem visoko kvalitetnem pametnem telefonu pa je že prenameščen operacijski sistem Android 4.4 KitKat. Da se bo telefon lahko uporabljal noč in dan, bo za to poskrbela baterija s kapaciteto 3 400 miliamper ur.