Si nameravate kupiti nov avto ali pa slučajno hočete podariti nov avto svojemu tesnemu prijatelju? Potem si/mu kupite nov avto, ki bo imel možnost vgrajevanja avtoplina. Če ga želite imeti v vašem novem avtu vam to lahko naredijo pri serviserju LPGtech (njihova spletna stran http://www.lpgtech.si) in ta izdelek se imenuje Tech-dragon, ki je tudi eden najboljših avtoplinov v Evropi in zelo cenjen tudi drugod po svetu.Avtoplin

Če vas zanima kaj je to avtoplin vam lahko samo povem, da je to utekočinjen naften plin, ki je bil velikokrat že spremenjen tako, da ni človeku in okolju nevaren. Narejen je zato, da nadomesti bencin oz. bi lahko rekli, da je narejen samo zato, da zmanjša porabo bencina. Avtoplin je ena izmed revolucionarnih iznajdb, saj je naredil veliko držav čistejših in ena izmed njih je bila Japonska, ki je kasneje nadomestila bencin s tem izdelkom, ki je naredil njihovi državi čisto in novo prihodnost.

Podjetje oz. avtoservis LPGtech vam nudi vse izdelke povezane z avtoplinom in vam garantira samo profesionalni servis. Vsi produkti so narejeni v njihovi ustanovi tako, da imajo tudi popoln nadzor nad vsemi svojimi izdelki. Če boste zasledili kakšno napako jim to lahko poveste in oni bodo to poskusili čim hitreje odpraviti. Da bi imeli lažjo preglednost nad porabo avtoplina oz. utekočinjenega naftnega plina so naredili za vas kontrolerje s katerimi boste imeli avto zavarovan pred udarci strele in lahko boste tudi videli koliko ste kdaj porabili plina. Za vgraditev avtoplina se lahko prijavite na njihovi spletni strani in si zagotovite najboljši vbrizgalnik plina v Sloveniji, povečano moč motorja in popoln izkoristek goriva. Avtoservis LPGtech vam da garancijo za 2 leti oz. za 150 000 prevoženih kilometrov in to vam tudi zagotovijo pri servisu. Če imate vprašanja glede kontrolerjev, garancije ali pa vbrizgalnikov avtoplina lahko to vprašate na njihovi spletni strani in vam bodo oni z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem času.