Kakovostno bivanje in dobro počutje v lastnem domovanju je odvisno od več dejavnikov; domačnosti bivalnih prostorov, dobrih družinskih odnosov in navsezadnje tudi ureditve ter čistoče doma. Če v vašem domu prevladuje kaos, okrog nog pa se vam neprestano vrtijo kosmi prahu, zagotovo ne morete biti zadovoljni. Dejstvo pa je, da tudi čiščenje in sesanje nista hišni opravili, ki bi se ju ljudje lotevali z veseljem, sploh v poplavi vseh ostalih opravil. Mielejevi talni sesalniki z vrečko za prah vam lahko olajšajo in predvsem skrajšajo muke. Ne boste več izgubljali živcev, ker se določeni delci prahu na noben način nočejo ujeti v sesalno cev. Ne boste se več pritoževali nad bolečinami v hrbtu, ko se sklanjate, da bi dosegli skrite kotičke pod pohištvom. Talni sesalniki Miele se razlikujejo po velikosti in opremi, kljub temu pa vsi po vrsti nudijo vrhunsko kakovost z dolgo življenjsko dobo. Izberite takšen sesalnik, ki bo rešil vse vaše tegobe, ki vas pestijo ob čiščenju doma.

talni sesalniki z vrečko za prah rdeč

Mirno in udobno sesanje

Za začetek razmislite, kako želite upravljati vaš sesalnik Miele. Če morate med sesanjem prilagoditi sesalno moč vrsti talne obloge, boste to storili povsem preprosto in udobno.

Kakšno upravljanje vam je ljubše? Izbirate lahko med večstopenjskim vrtljivim regulatorjem, upravljanjem z nožno tipko plus/minus, ob čemer se vam sploh ni treba sklanjati, in pa elektronskim upravljanjem na ročaju, ki je zmeraj v vašem vidnem polju. Za posebej udobno rokovanje s sesalnikom se lahko odločite za ročaj Comfort*, ki omogoča gibljivo pritrditev sesalne cevi, s tem pa ergonomično in udobno uporabo. Vaše zapestje se razbremeni, saj vam učinek vzvoda omogoča lažje manevriranje s talnim nastavkom. Vas ob živce spravlja nadležen in glasen zvok sesanja? Odločite se lahko za sistem Silence Plus*, ki z dodatno zvočno izolacijo ventilatorja poskrbi, da je sesalnik prijetno tih, vi pa lahko uživate v mirnem in sproščenem sesanju.

Da bo vaše sesanje še bolj učinkovito in hitrejše, vam talni sesalniki Miele nudijo tri kakovostne dele pribora: nastavek za oblazinjeno pohištvo, ozki nastavek in sesalni čopič. Ti deli so integrirani v sesalnik tako, da so zaščiteni pred prahom, ali pa – ekskluzivno pri sesalnikih Miele – nameščeni na držalo VarioClip*, kjer so vam kadar koli pri roki. Izberete lahko tudi funkcijo Boost* in po potrebi za kratek čas izkoristite maksimalno sesalno moč. S stopnjo sesalne moči Boost ostane vaš sesalnik zelo varčen in obenem učinkovito odstrani trdovratno fino in grobo umazanijo. Ste v družini različne rasti in so med vami posledično velike višinske razlike? Ne skrbite. Teleskopska cev Comfort* v ekskluzivnem Mielejevem dizajnu omogoča intuitivno podaljšanje na želeno višino, v kateri se zaskoči. Z večjim premerom naraste tudi volumen toka zraka, kar dodatno pripomore k izjemnim rezultatom čiščenja. Miele poskrbi tudi za majhne detajle, v katerih se skriva polno uporabnih funkcij. Gumirana površina na zgornjem koncu ročaja poskrbi, da cev ne zdrsne na tla, če jo prislonite ob steno. Izberite sesalnik po vaših željah še danes.

*Značilnosti opreme so odvisne od modela.