Vsakoletni pustni kostumi

Kot vsako leto, imamo tudi letos pustni dan, ki je  odvisen od velike noči. Imamo dva pustna dneva, to je pustna nedelja in pustni torek. Za pustni torek so značilni pustni kostumi. Kot mladi pa praznujemo pustni torek, ko se vsi našemimo v svoje junake ter hodimo od hiše do hiše in mogoče kaj zapojemo in prosimo za malo sladkarij. Kot otroci smo imelo zelo radi ta praznik, saj v šoli nismo imeli pouka, ampak smo imeli praznični dan in se najprej našemili v šoli ter se pokazali svojim sošolcem in sošolkam. Po šoli pa smo se še enkrat našemili in popravili majhne detajle, če nam ni bilo kaj všeč ali pa smo dobili boljšo idejo za svoj kostum. Počakali smo, da so prišli starši domov, saj pred njimi ni bilo smisla oditi od hiše do hiše, saj so nekateri imeli še službo in ne bi dobili veliko sladkarij, saj nam ne bi nobeden odprl vrata. Pustni kostumi niso bili tako zahtevni, da bi ga naredil.

Pustni kostumi pa so bili različni. Skoraj nobeden ni imel isti kostum, vsak je imel nekaj drugačnega, četudi si se zmenil, da se boste isto našemili. Vendar to ni bilo važno, važno je bilo, da si bil našemljen in vesel tisti dan, saj si se lahko sprostil in užival v tistem dnevu. Pustni kostumi pa se ne nosijo samo za pustne dneve, ampak se nosijo tudi za kakšne zabave ali popestritve. Lahko pa se našemiš kateri koli dan s tem, da nasmejiš druge ljudi.

Pustni kostumi

Na njihovi spletni strani vam ponujajo različne erotične kostume kot so medicinska sestra, policistka, hudičevka, vojakinja, čebelica in še veliko. Za svoj kostum pa se ni treba kaj veliko potruditi. Pustni kostumi so lahko že samo, da si nadeneš neko lasuljo ali pa se malo porišeš po obrazu. Za njih se ni treba kaj veliko potruditi, da bi nasmejal nekaj ljudi in jim popestril dan.